Master c kopen? Bekijk hier de mogelijkheden

Als je een paard hebt, is het belangrijk dat je de juiste middelen hebt om je paard in goede gezondheid te houden. Denk hierbij aan regelmatige dierenartsbezoeken, klinische keuringen, master c kopen, neutradex voor paard kopen, hoefsmid, en nog veel meer. Een paard hebben is geen goedkope hobby, maar de voldoening die je er van krijgt maakt over het algemeen veel goed. Gelukkig zijn er ook nog goedkope opties als je op zoek bent naar verzorgingsmiddelen voor je paard, zoals neutradex voor paard of Master c kopen. Wil je meer weten over verzorgingsmiddelen voor je paard? In deze blog lees je meer over onder andere master c en neutradex.

Master c voor paarden

Master C wordt ook wel ‘Equalitiy Ascorbate Master-C’ genoemd. Het is een middel dat paarden ondersteunt als ze gezondheidsproblemen hebben, door de aanwezigheid van oxidatiemiddelen. Als een paard lang blootstaat aan oxidatiemiddelen, kan er stress veroorzaakt worden die niet goed zijn voor de gezondheid van het paard. Vitamine C zorgt ervoor dat schade en overmatige productie van radicalen voorkomen worden. Master C heeft veel voordelen: het bevat vitamine c, vitamine e en calcium. Het middel zorgt ervoor dat paarden goed kunnen herstellen na training en stress of spanning. Master C helpt ook in het geval dat er meerdere problemen ontstaan die veroorzaakt zijn door stress.

Neutradex voor paarden

Neutradex voor paard is een siroop dat naar karamel smaakt en gemaakt is van dinatriumwaterstofcitraat. Het is een middel dat zorgt voor een spoedig herstel wanneer een paard zich erg heeft ingespannen. Neutradex bevat ook natrium, wat ervoor zorgt dat je paard beter water opneemt. Je kunt je paard neutradex geven als je paard last heeft van spierstijfheid. Ook helpt het om vermoeide spieren te voorkomen en ervoor te zorgen dat je paard in goede conditie blijft. Er zijn nog meer voordelen: neutradex zorgt ervoor dat de blaas en nieren van vooral sportpaarden gezond blijven en het helpt paarden als ze gevoelig zijn voor het zogenaamde ‘tying up’ syndroom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *