Kauwstaaf voor de hond

Ben je op zoek naar een honden kauwstaaf? Bekijk dan eens deze website. Op de website van Aware Pet Products vind je een groot aanbod aan verschillende soorten, natuurlijke kauwstaven van hoge kwaliteit. In onze webshop kun je sorteren op prijsgroepen, grootte van de hond en bepaalde ingrediënten. Voor een kauwstaaf voor de hond ben je Aware Pet Products aan het juiste adres. 

De kauwstaven voor honden

De producten van Aware Pet Products zijn natuurlijk geproduceerd. Daarnaast zijn de kauwstaven ook IFS-gecertificeerd, waarmee de kauwstaven dus voldoen aan de hoogste eisen die gesteld kunnen worden. Onze producten voldoen aan de regels van de menselijke consumptiemarkt. Zo kun je je trouwe viervoeter met alle vertrouwen verwennen met een kauwstaaf van Aware Pet Products.

Soorten kauwstaven

In onze winkel vind je verschillende soorten kauwstaven. Je vind hier bijvoorbeeld kauwstaven voor puppy’s, kauwstaven voor grote honden, vegetarische kauwstaven of de gebruikelijke producten. Onder de gebruikelijke producten vallen onder andere de runderhuidsticks, munchy sticks met long, crunchy sticks met lever, Paw & Pantry botten, voordeelboxen of gevulde runderluchtpijpen. Voor elke hond is hier dus wat wils. Bestel dus snel in onze webshop. 

Meer informatie of vragen? 

Wil je meer informatie over kauwstaven voor de hond? Ga dan naar onze website. Heb je toch nog vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Dit kan via onze online helpdesk die via whatsapp bereikbaar is. Ook kun je een e-mail sturen naar info@awarepetproducts.nl of bellen naar 0570-784057. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *